[Rap3ong.com] [IR2rap.com] [بهترین سایت رپ فارسی]: تالار گفتمان

rapsong :: نمايش موضوعات - ≡㊝≡توضیحات و اخبار 13گروه برتر پرشین رپ +نظر سنجی≡㊝≡

≡㊝≡توضیحات و اخبار 13گروه برتر پرشین رپ +نظر سنجی≡㊝≡
رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4  بعدي

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر  rapsong صفحه اول انجمن -> بحث و گفتگو در مورد چهرهاي برتر پرشين رپ
نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  

بهترین و قوی ترین گروه در پرشین رپ کدام یک است ؟
پایدار
21%
 21%  [ 15 ]
Tan Be 10
4%
 4%  [ 3 ]
TM BAX
2%
 2%  [ 2 ]
خود کار آبی
2%
 2%  [ 2 ]
رپلرزه
1%
 1%  [ 1 ]
زد بازی
27%
 27%  [ 19 ]
صامت
27%
 27%  [ 19 ]
دیوار
12%
 12%  [ 9 ]
مجموع آراء : 70

نويسنده پيغام
MeHDii
همکار و مدیر کل انجمن
همکار و مدیر کل انجمن

وضعيت: آفلاين
22 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 3483
امتياز: 24215
تشکر کرده: 1241
تشکر شده 5109 بار در 1323 پست
محل سكونت: NET
ارسالارسال شده در: جمعه، 18 دي ماه ، 1388 20:56:48    موضوع مطلب: ≡㊝≡توضیحات و اخبار 13گروه برتر پرشین رپ +نظر سنجی≡㊝≡ پاسخ همراه با اعلان

سلام به همه دوستان در سایت
RapSong

اومدیم تا یه چشمه دیگه از قدرت سایت و انجمن رپ سانگ رو بهتون نشون بدیم ، تا خودتون تفاوت را احساس کنید !
مطالب یک سریش اطلاعات خودم بوده که میشد اینجا بگم (همه چیز رو نمیشه گفت ) یه سریش هم اطلاعات مهرداد عزیز هست
اگه جایی ایراد یا اشکالی دار بگید در مورد اخبار رپر ها و گروه ها اونچه که بهمون گفتن اینجا گفتم اگه آهنگ ها نیومد دیگه بد قولی خود صاحب اثر هست
در مورد نظر سنجی 7 گروهی که برترن و طرفداران بیشتری دارن توی نظر سنجی قرار گرفتن که نتیجه بهتری بدست بیاد ( نظر سنجی هم به ترتیب حروف الفباست )
برای این تاپیک زحمت زیادی کشیده شده و وقت زیادی برده دیگه ببینیم بچه ها چطور استقبال میکنن

مقدمه

همونطور که میدونید ما چند تا گروه ، کمپانی یا هر چی که اسمش رو بگذارید توی پرشین رپ داریم که هر کدومشون کار میکنند و اعضایی دارند که عضو اون هستن و کارهاشون تحت عنوان اون گروه یا کمپانی بیرون میاد حالا میتونه آهنگ ، ویدیو کلیپ یا چیزهای دیگه باشه . اما چند وقتی هست که شاهد این هستیم این گروه ها دارن از هم پاشیده میشن و یه سری از عضو هاشون پس از درگیری و بحثهایی که بینشون میشه از اون گروه جدا میشن و یه سریشون میرن که خودشون گروه تازه ای تاسیس کنن که شاید هدفشون اینه به قول معروف پوز گروه های دیگه رو به خاک بمالن بخصوص گروه سابقشون و یه حال اساسی از اینها بگیرن و نشون بدن کارشون خداست ! و ما حالا درباره گروه های پرشین رپ میخوایم بحث کنیم
این تاپیک بی شک یکی از بهترین و کاملترین تاپیکهایی هست که توی کل انجمن های سایتها دیدید
اعضا ، اخبار و توضیحات مربوط به 11 گروه برتر پرشین رپ
رو میتونید توی این تاپیک بخونید و به اطلاعاتتون اضافه کنید ، مطمین باشید پشیمون نمیشید

11گروه پرشین رپ

توی پرشین رپ گروه های زیادی فعالیت میکنن که در زیر ما درباره 13 تای اونها که مهم تر و بزرگتر و پرطرفدار تر هستن صحبت کردیم
اسم گروه ها به ترتیب حروف الفبا نوشته شد که حرف و حدیثی پیش نیاد

اساتید

شاید در ماه اصلا" یک بار اسم این گروه به گوشمون بخوره ! کار زیاد نمیدن و عضو سرشناسی ندارن و تنها عضو سر شناسش یعنی فلاکت هم آنچنان محبوبیت و طرفدار نداره
شاید به همین دلیل هست که این گروه بین گروه های دیگه و توی پرشین رپ یه جورایی گم شده... از قدیمی ترین افراد اساتید مهداد ماف بود که بعد از پاره ای از اختلافاتش با شاهین این گروه رو ترک و الان تنهایی کار میکنه

سر شناس ترین عضو : Felakat

اساطیر

گروه قدیمی اساطیر از 6 سال پیش با آرتین ، کیا ، P11 ، 8 Pond و شکسپیر شروع به کار کرد که بعد از 3 سال بعضی بچه ها جدا و آرش نوایی در حال حاضر به آرتین و کیا اضافه شده است . دو نفر به نام های علی ادریس و توحید رنجی به عضویت این گروه در اومدن . اولین آهنگ گروه اساطیر آهنگ شهوت رقص بود که یک کار پارتی بی نظیر بود. گروه اساطیر خودشون استدیو مجهز و اختصاصی داره که علاوه بر ضبط کارهای خودشون برای دیگران هم ضبط و تنظیم میکنند . اساطیر از پا برجا ترین گروه های رپ فارسی که بیشتر سبک لاو و دیس لاو کار میکنند . از کارهای جدیدشون ، کلیپ آهنگ وروجک است

سرشناس ترین عضو : Arteen

پایدار

به قول اعضاش مثل یک خانواده میمونه و در حال حاضر جز قوی ترین گروه ها هست و تا به حال هیچ بحث و یا درگیری بین اعضای اون بوجود نیومده و از جهت همدلی و یکدلی و هماهنگی اعضاش حرف اول رو میزنه . در حال حاضر آلبوم همیشگی عرفان آمادست که بزودی پخش میشه همینطور آلبوم پایدار که نصف اون هم آمادست ... هم چنین چند تا از ترک های آلبوم همیشگی کلیپ شده و خواهد شد . از اعضای اون میتونم به عرفان ، خشایار ، افرا ، سر کش ، سوگند ، ایمن ، امیر A-plus ، نوید اسپیلن ، داوود ، بهزاد لیتو ، میلاد (برادر سرکش)اشاره کنم . یک عضو دیگه یک نفر توی اصفهان هم داره که هنوز از طرف گروه معرفی نشده . توی این گروه هر کسی وظیفه ای داره طراح کاور ها و والپیپر ها هست ، کسی که کارهای اینترنتی گروه رو انجام میده و برای ارسال آهنگ و... با سایتها ارتباط داره هست ، زدن بیت و آهنگسازی و ... همه اینها پایدار رو تشکیل میده
سرشناس ترین عضو : Erfan

ترافیک باند

از دو عضو جوان به نامهای انزو و هرزون تشکیل شده که جوانترین گروه بین گروه های پرشین رپ هستن اما با این وجود کارهاشون طرفدار داره و شنیده میشه
محمد رضا انزو از قدیمی ترین Rnb خونهای ایرانه که سابقه کاری با بچه های صامت رو هم داره

سرشناس ترین عضو : Enzo

Tan Be 10

تن به ده به معنای یک نفر درمقابل ده نفر ( نه تنها در رپ بلکه در همه زمینه ها ) زمانی شکل گرفت که چند گروه و رپرمستقل در کنار هم جمع شدند تا برروی یک آلبوم به سبک گنگ به نام "ارتش تن به ده" کارکنند که در اردیبهشت 86 و بعد از 6 ماه تلاش در اختیاردوست داران رپ فارسی قرار گرفت . اعضای تن به ده عبارتند از : Aemha ، علی10 T مهدی الفا و رضا موتی ، شارلاتان و سزار . از این گروه بزودی چند ترک پخش میشه از جمله بازی تعطیله و رو آب دراز بکشیم
سرشناس ترین عضو ها : Reza Moti ، Sharlatan ، Sezar

TM BAX

گروه موفق سال 87 رپ فارسی هستند که بعد از پخش آهنگ بندری خودشون سبک فان جدیدی رو به جامعه رپ ایران معرفی کرد بعدم که با کارهای نیلوفر ، خانوم ببخشید ، خاله و جوگیرخوب در دل مرد جاگیر شدن...بچه های این گروه که در حال حاضر ساکن کشور دانمارک هستند یکی 2تاشون قبلا در قالب گروه تن به 10 مشغول کار بودند .
معروف ترین فرد گروه هم که نبیلی تی هست که با اون صدای طنز گونش جذابیت خاصی داره ، دیگر اعضای گروه هم عبارتند از : شاهین لو ، علی بی ، ام سین و امیر . آنها بعد از این چند ترک در حال دو آلبوم آماده دارند

سرشناس ترین عضو : NabiliTi

خودکار آبی

الان چند ساله توسط بابک تیغه اداره میشه اما انتقاد هایی که به این گروه وارده اینه که رفت و آمد تویه این گروه زیاده هست . از اعضای خودکار آبی وحید ، شاهین تولاک ، ترنج ، سپهر ، محسن فطرس و آیین هستند که به مرور زمان همه این اعضا جدا شدن و در حال حاضر بابک تیغه تنها عضو گروهه ...!
جالب اینجاست نزدیک 1ماه پیش بعضی از اعضا آهنگ تیغه برگشت رو واسه خود بابک خوندن اما کار بعدی اون ها به اسم گروه ارتش قلم پخش شد! قبل از جدایی بابک و بقیه اعضا کارهایی رو آماده داشتند واسه پخش مثل کار من یک مجرمم و کلیپ آهنگ برگ آبی اما با جدایی بچه ها سرنوشت کار ها معلوم نیست !اما بابک قول چند تا کلیپ از کارهای خودش مثل : مجید رستمی - تا من بنویسم و... رو داده

سر شناس ترین عضو :Babak Tighe

دیوار

دیوار یک استودیو هست نه یگ گروه خاص . به همین خاطر زیاد دربارش توضیح نمیدیم و اینکه فقط بهرام در آهنگهای ما با همیم ( فیت با رضا پیشرو ) و اینو بفهم ( فیت با عرفان ) اسم دیوار رو میاره ، دیوار تا جایی که میدونیم عضو خاصی نداره جز نمیوش که اونم در این اواخر اسم دیواررو نیاورده
به هر حال بهرام فعلا" منتظر رای دادگاه هست و احتمال داره از ایران بره ، همچنین کلیپ آهنگ اینجا ایرانه آمادست که اون هم بستگی به رای داد گاه داره .
بهرام قول داده آهنگی میده به اسم وصیت نامه که طرفدارهاش با این آهنگ گریه خواهند کرد !

سرشناس ترین عضو : Bahram

رپلرزه

بیشترین عضو توی گروه های پرشین رپ رو داره . هدفشون از اول بالا بردن رپ فارسی بود . این گروه که به مرور زمان بزرگتر شد تشکیل شده از رهبر گروه سهند کوازی و 3 رپر در امریکا موژان - مهراد و سامان رپر هایی که در ایران زیر نظر سهند کوازی فعالیت میکنند عبارتند از:
گروه بتالیون غرب ( وحید فلو ، وحید پاتریکس ، اشکان کلیپر ، رضا ارز ، سهیل)- علی متهم ، میلاد فرعون ، پارسا لیپ ، مهرژاک ، آ رمان اشوب ،
علی سونامی، میلاد 3نقطه و دو عضو جدید گروه علی وثوق و مهیار دمیس
در این اواخر با فاش شدن اینکه اکثر بیت های آهنگهای اونها دزدی بوده هویت این گروه زیر سوال رفت و طرفداران رپ و حتی طرفداران خود رپلرزه واکنش نشون دادن و این گروه تا حد زیادی محبوبیت خودش رو از دست داد شنیده میشه امکان رفتن موژان از رپلرزه هست . از آهنگهایی که قراره پخش بشه میتونم به آهنگهای زیراشاره کنم .
آهنگ سامان پي اي با و موژان واي زد به نام شعبده بازی ، آهنگ Mojan YZ و حسین (ابلیس) بنام گرگ و میش ،آهنگ Mojan YZ بنام حرارت اشاره کنم که با وجود اتفاقات اخیر مشخص نیست بیاد یا خیر...

سرشناس ترین عضو : Mojan YZ

زد بازی

سامان ویلسون و مهراد هیدن از حدود ۵ سال پیش با هم در یک دبیرستان در تهران تحصیل می‌کردند و همین زمینهٔ آشنایی این دو ، باعث شکل گیری این گروه شد. این دو بعداً در یک مهمانی با سهراب ام جی آشنا شدند . در حال حاضر ویلسون با اونها همکاری نمیکنه و سیجل و جی جی فعالیتشون توی این گروه بیشتر شده ضمن اینکه نسیم توی بعضی آهنگها با اون ها همکاری میکنه . این گروه هم آلبومی دارند که در حال حاضر فقط حرفش زده شده
سرشناس ترین عضو : Mehrad Hidden

صامت

شاخ ترین و سرشناس ترین رپر ها توی اون عضویت داشتن که در این اواخر با جدایی پیشرو که هوادارن زیادی داره یک وزنه سنگین و مهره ارزشمندی بعد از دعواها و بحثهایی که پیش اومد از این گروه جدا شد و پیشرو قصد داره یک گروه بزنه همینطور شنیده شده اشراق هم در پی جدا شدن از این گروه و تاسیس یک گروه دیگه قرار داره همینطور آلبومش آمادست که بزودی پخش میشه . از اعضای اون میتونم به سروش هیچ کس ، رضا پیشرو ، علی قاف ، ساتراپ هاشمی ، اشراق ، بیداد ، 7 خط ، ریویل ، زخمی ، روزبه قایم ، مخمصه ، زخمی ، اژدر - آرشام ، علی اوج، نماینده و... اشاره کنم که الان دیگه از صامت چیزی نمونده چون دیگه هیچ کدوم از افراد دیگه اسم صامت رو هم نمیارند . کارهای آماده برای پخششون مثل اینکه هیچ کس آلبوم آماده ای داره و اونطور که شنیده ام 3 ترک قبل آلبومش بیرون میده و همینطور قاف آلبومش داره کامل میشه ، آهنگ رضا پيشرو و گروه 01 به نام رنگ ياقوت ، آهنگ رضا پيشرو و ساتراپ و حاكم ، آهنگ ساتراپ و روزبه قائم به نام برگرد 2 ، آهنگ ساتراپ و اشراق و بيداد به نام همچنان خواهم ماند ، آهنگ بيداد و ساتراپ به نام قاصدك ، آهنگ بيداد و آرشام به نام چراغ جادو . که با اتفاقات اخیر باید منتظر موند و دید کدوم کارها پخش میشه...
سرشناس ترین عضو : HichKas

قیامت

از جمله قدیمی ترین و بی حاشیه ترین و با جرات میگم پادار ترین گروه های رپ فارس هستند...این گروه از امیر قیامت ،امیر اردلان نیم پندی و مچتبی SH تشکیل شده که قیامت و نیم پندی 2رپر این گروه هستند که مکمل صدایی خوبی واسه هم دیگه هستند . مجتبی اس اچ هم گاهی پاپ و گاهی هم آر اند بی کار میکنه .این گروه تا حالا 2 آلبوم به یاد ماندنی داده به همراه چندین تک تراک...
آلبوم اول اومدیم ما بود که با آهنگ خاطره انگیز عشق پرزده خودشون و بالا کشیدن و آلبوم دوم هم که در راک استدیو کار کرده بودند آلبوم پر بازدیدی شد .

سرشناس ترین عضو : Amir Ghiamat

مافیای مخفی

دومین گروه حسام استپس بعد از گروه رپ بازی می باشد که به قول خود حسام :
مافیا ورژن بالاتر رپ بازی هست ... گروه مافیای مخفی 1 آلبوم با همین نام بیرون دادن که البته بعد از پخش آلبوم اختلافات در حدی بود که حسام مصاحبه کرد و گفت 90 درصد افراد جدا شدن و رفتن اما در حال حاضر باز هم شایعاتی برای بازگشت بچه ها به گروه شنیده میشه اما باید تا آلبوم جدید حسام که احتمالا تا آخر امسال میاد صبر کرد تا همه چیز معلوم میشه ... اعضای گروه : حسام استپس ، عماد پیت بوی ، فربد ولچر ، دافر ، سامان اهریمن ، فرشید مخپر ، آرگین
AG
سر شناس ترین عضو : Hesam Esteps

درجه بندی گروه ها

در اینجا گروه ها رو بر چند اساس از جمله اعضا ، قوی بودن کارها ، میزان فعالیت ، یکدلی و هماهنگی اعضا و... درجه بندی کردیم
به این نکته توجه کنید فعالیت فعلی اونها بیشتر از فعالیت قبلیشون مورد توجه قرار گفته

گروه های درجه 1 :
پایدار ، صامت ، زد بازی

گروه های درجه 2 :
رپلرزه ، Tan Be 10 ، خود کار آبی ، TM BAX ، قیامت

گروه های درجه 3 :
اساتید ، ترافیک باند ، اساطیر

حرف آخر ، نکات و نظرات شما

دیوار کمپانی ضبط آهنگه ( استودیو ) نه یک گروه ، بهرام اون جا آهنگهاش رو رکورد میکنه
درباره رپنات اطلاعات زیاد و دقیقی نداشتیم
گروه های دیگه ای هم هستن از جمله :
Saket band - 0111 - Mafiyaye makhfi - Atmosfer group - 7th Arena Band - 3zg Band که ما به خاطر کم طرفدار بودن و مهم نبودنشون به اونها نپرداختیم

الان دیگه همه میخوان گروه بزنن ، هر کس از هر گروهی جدا میشه میخواد گروه بزنه اما فکر این رو نمیکنه گروه درست کردن اونم با اخلاقیات ما ایرانی ها که نمیتونیم گروهی کار کنیم خیلی سخته . جناب رپری که میخواهید گروه بزنید گروه زدن به این آسونی ها نیست سرمایه میخواد و مهمتر از اون فکر و برنامه میخواد
جای تاسف داره که در حال حاضر توی خیلی از گروه ها اختلاف بوجود اومده و خیلی گروه ها به وعده هاشون یعنی دادن آهنگ عمل نکردن و پرشین رپ اوضاعش این هست امیدواریم با اومدن آلبومهایی که در راه هستن و عملی شدن وعده های رپر ها شاهد قوی تر شدن پرشین رپ باشیم

پس از اینکه مطالب بالا رو مطالعه کردید ، نظرتون درباره گروه های رپ بنویسید و توی نظر سنجی هم شرکت کنید

کدام گروه یا گروه ها از بقیه برترن و به چه دلیل ؟
چرا بین اعضای گروه ها اختلاف میوفته ؟
آیا با جدا شدن و اختلاف افتادن بین یک گروه اون گروه افت میکنه؟
آیا با جدا شدن اعضای گروه ها و اقدام اونها نسبت به زدن گروه به جهانی شدن رپ کمک میکنه؟
چقدر به داشتن و بودن گروه اعتقاد دارید؟
ونظرتون درباره درجه بندی چیه ؟ میتونید یه درجه بندی دیگه بنویسید

جا داره از دوست و همکار عزیزم که برای کامل شدن این تاپیک کمکم کرد تشکر کنم

تهیه و تنظیم : مهدی MeHDii ، مهرداد mgm-records

کپی از این مطلب با ذکر نام بزرگترین سایت رپ فارسی (RapSong ) بلامانع است

موفق و پایدار باشید

آخرين ويرايش توسط MeHDii در تاريخ شنبه، 19 دي ماه ، 1388 04:02:33; دفعات ويرايش در مجموع 3 مرتبه
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
کاربرانی که برای این ارسال از MeHDii تشکر کرده اند sam2, linkin-park, amir616, ReZzZzA, mehraas, ata_021, 20AAR, Gre3n_EniGma, pezhman, sobhan10, mehrad3x
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
linkin-park(جمعه، 18 دي ماه ، 1388 22:30:02), mgm-records(شنبه، 19 دي ماه ، 1388 11:09:21), 20AAR(شنبه، 19 دي ماه ، 1388 15:40:09), Gre3n_EniGma(شنبه، 19 دي ماه ، 1388 16:18:22), Tiregun021(يكشنبه، 20 دي ماه ، 1388 20:58:21),  
ReZzZzA
رپسانگی
رپسانگی

16 ارديبهشت ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2414
امتياز: 22709
تشکر شده 1773 بار در 407 پست
محل سكونت: daram koch mikonam , ba-d migam
ارسالارسال شده در: جمعه، 18 دي ماه ، 1388 21:10:15    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

صامت خیلی خوب بود اما دیگه ناک اوت شده Crying or Very sad
فقط مونده پایدار Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad که به نظرم شاخترین گروه Evil or Very Mad
زد بازی هم که بدون سامان بی معناست Sad
این طور که معلومه همه دارن گروه میدن واقعا ایا فکر می کنن که گروه زدن و حفظ نظم و فعالیت گروهی به همین آسونیاست که ................
خدا به خیر کنه با این گروه ها
بازگشت به بالا
Kamal.Rapsong
کاربر خاکی
کاربر خاکی

8 مهر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1165
امتياز: 19751
تشکر کرده: 424
تشکر شده 804 بار در 233 پست
محل سكونت: کوچه زاخارا
 حالت شخصی من:
ارسالارسال شده در: جمعه، 18 دي ماه ، 1388 21:24:46    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

شاخ تره همه زدبازیه
سر شناس ترین سامانه اما حالا که که اون نیست هیدن
سامان کجایی که زاخاراتو کشتن
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo
jaras-pishro
کاربر انجمن
کاربر انجمن

14 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 87
امتياز: 103
تشکر کرده: 29
تشکر شده 18 بار در 12 پست
محل سكونت: ایران سبز
ارسالارسال شده در: جمعه، 18 دي ماه ، 1388 21:28:01    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

خوب بدون شک صامت یه زمانی بهترین گروه بوده (تو آهنگای بازم کلان و یه مشت سرباز و آلبوم پیشرو و آهنگای خفن قاف) ولی الان خیلی افت کرده ...... البته هنوز معلوم نیست که رضا پیشرو از گروه جدا شده یا نه .... اشراق و سایرین هم همینطور !!
امیدوارم این کارایی که قراره از پیشرو، ساتراپ و بیداد و اشراق و آرشام بیاد بیرون تو قالب صامت باشه و یه تکونی نه تنها به صامت بلکه به رپ بده Razz
من از گروه خودکار آبی هم خوشم میومد که متاسفانه جدا شدن opposition
ولی بابک تیغه رو عشقه Razz
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
sam2
کاربر خاکی
کاربر خاکی

20 اسفند ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1057
امتياز: 1977
تشکر کرده: 60
تشکر شده 344 بار در 127 پست
محل سكونت: خونمون!چیه چرا چپ چپ نگا میکنی
ارسالارسال شده در: جمعه، 18 دي ماه ، 1388 21:29:05    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ضمن تشکر از مهدی م مهرداد عزیز بابت این تاپیک چند نکته ای رو لازم شد بیان کنم:
در مورد گروه های پایین مافیای مخفی فکر میکنم خیلی طرفدار داشته باشن و کلمه مهم نبودن فکر میکنم خیلی از طرفداراشون رو ناراحت کنه
و اما گروه هایی که جا موندن مثل تتریگاز و دیوار
تتریگاز گروه قدیمی ای هستش و برای افرادی که با گروه اشنایی ندارن خوب بود توضیحاتی میدادین اینم باید بدونید خود ترافیک باند قسمتی از تتریگازه که جدا شده
ولی دیوار درسته استودیو شخصی احسان اتوره ولی تو اهنگ های ما با همیم و اینو بفهم پایدار با دیوار و صامت و دیوار دست دوستی میدن یعنی به عبارتی گروهه
اما گروه خودکار ابی در مورد رفت و امد فکر کنم خلوت ترین گروه باشه
جون ایین و ترنج عوض گروه نبودن و خودکار ابی قدیم فقط empty رفت و بجاش سپهر و فطرس اومدن
تو رپلرزه هم قوی ترین عضو گروه موژان وای زیه (شما گفتی زد bad )
ولی سرشناس ترینش خدایی با این همه ادعا و پرچونگی سهند خدایی خیلی
براش افت داره بگیم سرشناس ترین عضو گروه نیست Very Happy
بازگشت به بالا
کاربرانی که برای این ارسال از sam2 تشکر کرده اند MeHDii
jaras-pishro
کاربر انجمن
کاربر انجمن

14 دي ماه ، 1388
ارسالارسال شده در: جمعه، 18 دي ماه ، 1388 21:33:15    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

sam2 مي نويسد:
در مورد گروه های پایین مافیای مخفی فکر میکنم خیلی طرفدار داشته باشن و کلمه مهم نبودن فکر میکنم خیلی از طرفداراشون رو ناراحت کنه
تتریگاز گروه قدیمی ای هستش و برای افرادی که با گروه اشنایی ندارن خوب بود توضیحاتی میدادین اینم باید بدونید خود ترافیک باند قسمتی از تتریگازه که جدا شده
ولی دیوار درسته استودیو شخصی احسان اتوره ولی تو اهنگ های ما با همیم و اینو بفهم پایدار با دیوار و صامت و دیوار دست دوستی میدن یعنی به عبارتی گروهه
جون ایین و ترنج عوض گروه نبودن و خودکار ابی قدیم فقط empty رفت و بجاش سپهر و فطرس اومدن

Mojan YZ چون بیشتر آهنگ لاو داره و کلیپ میشن و تو PMC و Tv Persia و .. پخش میشن خیلی معروف تر از سهند شده Very Happy
بازگشت به بالا
sam2
کاربر خاکی
کاربر خاکی

20 اسفند ماه ، 1387
ارسالارسال شده در: جمعه، 18 دي ماه ، 1388 21:44:03    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

jaras-pishro مي نويسد:
sam2 مي نويسد:

Mojan YZ چون بیشتر آهنگ لاو داره و کلیپ میشن و تو PMC و Tv Persia و .. پخش میشن خیلی معروف تر از سهند شده Very Happy

موژان 3 تا کلیپ داره سهند 2 تازه موژان 8 تا ترک بیشتر نداره Smile
بازگشت به بالا
jaras-pishro
کاربر انجمن
کاربر انجمن

14 دي ماه ، 1388
ارسالارسال شده در: جمعه، 18 دي ماه ، 1388 21:48:32    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

من از لحاظ تعداد نگفتم از لحاظ گسترش پخش تو شبکه های ماهواره ای گفتم که از اون لحاظ موژان جلوتره
بازگشت به بالا
nimjma
کاربر انجمن
کاربر انجمن

17 مهر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 9
امتياز: 15
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: 0241
ارسالارسال شده در: جمعه، 18 دي ماه ، 1388 21:55:45    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

samet yeke--chon sathe karesh balast va sangin kar mikone--ba joda shodan az goroh na tanha chizi avaz nemishe balke sathe kara ham miad payin. opposition Shocked Shocked Shocked Sad Smile
marize_rap
کاربر انجمن
کاربر انجمن

14 مرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 69
امتياز: 80
تشکر شده 13 بار در 12 پست
محل سكونت: نا کجا آباد
ارسالارسال شده در: جمعه، 18 دي ماه ، 1388 22:09:35    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام. اولا دیوار گروه بود شاید الان دیگه نباشه اما بهتر بود تو 7 تا گزینت ذکرش میکردی. ثانیا سرشناسترین زدبازی سامانه نه مهراد. ممنون از تاپیک
Swordfish
کاربر انجمن
کاربر انجمن

17 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1
امتياز: 2
تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسالارسال شده در: جمعه، 18 دي ماه ، 1388 22:12:04    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

به نظر من زد بازی همیشه بهترین بوده و بهترین هم میمونه.فقط جون خودتون هر کس از ویلسون خبر داره واسم ایمیل کنه.
swordfish.jbi@gmail
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
MeHDii
همکار و مدیر کل انجمن
همکار و مدیر کل انجمن

22 بهمن ماه ، 1387
ارسالارسال شده در: جمعه، 18 دي ماه ، 1388 22:17:13    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

به نظر خودم بهترین گروه در حال حاضر پایدار بهترین هست .
گروههای بزرگ دیگه مثه صامت که عضو هاشون جدا شدن و به هم ریختگی توی گروهشون هست زد بازی هم وضعش اونه
درسته فقط عرفان توی پایدار عالی و در سطح درجه یک اما خشایار هم به نظر من رپر خوبیه و بخصوص کروس ها رو خوب میخونه افرا هم بد نیست اما در کل کار گروهی به نظرم بهتر از همه هستن هم دلی و یکدلیشون هم واقعا" عالیه . نمیدونم شاید چون اکثرا" بزرگ شده خارج هستن اینجورین چون ما ایرانیها نمیتونیم باهم کار کنیم و همش دعوا و بحث و اینکه از پایدار در آینده چیزهای جالبی میبینیم از جمله البوم عرفان و ویدیو هایی که واقعا" بهترین ویدیو ها ماله عرفان هست ( ویدیو واقعی رپ نه نشون دادن داف ) به نظرم این چیزها اونها رو بهترین میکنه

.............................................
تشکر میکنم از نظرت مهراد عزیز
مافیای مخفی اطلاعات چندانی دربارش نداشتیم
دیوار رو من هم خودم تصمیم داشتم بگذارم اما پشیمون شدم و تصمیم گرفتم اون پایین توضیح بدم دیوار استودیو هست
رپلرزه هم به نظر من بهترینشون موژان هست ، هر کس نظری داره Wink آخه سهند هم به پشتوانه موژان معروفیت کسب کرد
در آخر بازم اگه کم و کاستی داره ببخشید . بازم بابت نظرت ممنون

دوستان یاد بگیرند برای مطالبی که زحمت روش کشیده میشه تشکر کنند bad این همه عکس درست کن مطلب جمع کن ، تایپ کن بعد...
nimjma
به انجمن خوش اومدی دوست عزیز فارسی بنویس

توضیحات انجمن :
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا
sam2
کاربر خاکی
کاربر خاکی

20 اسفند ماه ، 1387
ارسالارسال شده در: جمعه، 18 دي ماه ، 1388 22:22:33    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اعلام:
بزرگ شده خارج هستن

داش مهدی خود سهند که گفت خشایار از دوبی اومد
عرفانم که تا دبیرستان تو ایران بود
امانوئلم که 5 سال از ایران اومده بیرون
نوید اسپلین و داوودم که تو ایرانن
بهزاد لیتو هم دوبی
حالا کدومشون بزرگ شده خارجه bad

اعلام:
رپلرزه هم به نظر من بهترینشون موژان هست

خوب منم همینو گفتم bad bad
بازگشت به بالا
MeHDii
همکار و مدیر کل انجمن
همکار و مدیر کل انجمن

22 بهمن ماه ، 1387
ارسالارسال شده در: جمعه، 18 دي ماه ، 1388 22:30:59    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

sam2 مي نويسد:
اعلام:
بزرگ شده خارج هستن

داش مهدی خود سهند که گفت خشایار از دوبی اومد
عرفانم که تا دبیرستان تو ایران بود
امانوئلم که 5 سال از ایران اومده بیرون
نوید اسپلین و داوودم که تو ایرانن
بهزاد لیتو هم دوبی
حالا کدومشون بزرگ شده خارجه bad

اعلام:
رپلرزه هم به نظر من بهترینشون موژان هست

خوب منم همینو گفتم bad bad

بیشتر منظورم عرفان و خشایار و افرا و امانویل بود . درست میگی اشتباه گفتم Confused
تصحیح میکنم چون چند ساله اونورن به نظرم اخلاقیات و روحیات یکدلی و هماهنگیشون اینجوری هست وگرنه گروههای ایرانی رو که میبینیم...
در اون مورد موژآن یه جوری دو پهلو گفتی منظورتو درست نگرفتم Cool درست میگی

..............................
به درخواست بچه ها بزودی اطلاعات دو گروه دیوار و مافیای مخفی هم توی تاپیک قرار میگیره
دیوار هم به گزینه های نظر سنجی اضافه شد
بازگشت به بالا
HAZEGH
مدير انجمن
مدير انجمن

13 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2562
امتياز: 5265
تشکر کرده: 701
تشکر شده 1606 بار در 771 پست
محل سكونت: 021 برای همیشه
 حالت شخصی من:
ارسالارسال شده در: جمعه، 18 دي ماه ، 1388 22:38:38    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

خیلی عالی بود.
البته من فکر می کنم توی رپ فارسی فقط چند تا از گروه هایی که نام بردید حالت گروه دارن مثلا پایدار فقط با عرفان زندست و صامت مدت هاست که محو شده و تا حالا هم بخاطر کارهای هیچکس زنده مونده.خودکار آبی هم که تمام اعضاش جدا شدن !

توضیحات انجمن :
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

rapsong صفحه اول انجمن -> بحث و گفتگو در مورد چهرهاي برتر پرشين رپ

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4  بعدي
صفحه 1 از 4

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت